Δες τις 8 βασικές τάσεις φθινοπώρου/χειμώνα 2022 που πρέπει να γνωρίζεις 

Ο φθινοπωρινός καιρός έχει κάτι το ιδιαίτερο που αναδεικνύει τα καλύτερα στοιχεία της γκαρνταρόμπας μας. Εδώ είναι 5 must-have κομμάτια που πρέπει να φορέσετε τώρα. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν το παρακάνετε - όπως συμβαίνει με όλη τη μόδα, το λιγότερο είναι περισσότερο! 

Bomber Jacket

Το λιτό βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα; Το bomber τζάκετ. Triple duty, στην πραγματικότητα, καθώς πρόκειται για έναν ήρωα εξωτερικών ενδυμάτων που μπορείτε να φορέσετε από το πρωινό μάθημα pilates μέχρι το μεσημεριανό γεύμα του Σαββατοκύριακου έως το βραδινό σουαρέ. Είχε διάφορες πολυτελείς αναβαθμίσεις για το φθινόπωρο – δείτε Prada, Elie Saab και LaQuan Smith για διακοσμημένα υποδείγματα και Loewe για μια γευστική δερμάτινη απόλαυση.

Πουλόβερ

Τα ελαφριά πουλόβερ και τα σκουρόχρωμα πουλόβερ είναι ιδανικά για το φθινόπωρο. Oversized, ζιβάγκο, με παγιέτες είναι όλα hot και μπορείςνα τα συνδυάσεις με το τζιν σου,το κοστούμι και με τη sexy φούστα σου.

 

White Tank Tops

Φοριούνται ως αθλητικές μπλούζες, ως εσώρουχα (φανελάκια) και ως casual tops. Ποτέ δεν έπαψαν να υφίστανται στη μόδα, αλλά φέτος αυτή αποφάσισε να στρέψει όλα τα φώτα πάνω τους. Ta tank tops ή αλλιώς ''αμάνικη μπλούζα''  κέρδισαν τον τίτλο της κορυφαίας τάσης της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 22-23. Επένδυσε σε ένα λευκό top και δεν θα χάσεις.

Maxi Lenghts

Tο μήκος που θα επικρατήσει φέτος είναι το μάξι. Οι μακριές γραμμές είναι κυρίαρχες όχι μόνο σε φούστες και φορέματα, αλλά και στα παλτό της σεζόν. 

Suiting

Τα κοστούμια συνεχίζουν να είναι τάση με την διαφορά ότι τα έντονα χρώματα συνεχίζουν και τον χειμώνα.

Corset

Τα corset tops και τα (ενσωματωμένα σε φορέματα) corset waists κάνουν την εμφάνισή τους σε μία ποικιλία από σχέδια και υφάσματα που τους επιτρέπει τη συμμετοχή τους σε διαφορετικών περιστάσεων looks, από βραδινά έως sporty και casual. 

Μίνι Φούστα

Μπορεί το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα να προτιμούμε τα παντελόνια για λόγους θερμοκρασίας, όμως οι μίνι φούστες δεν σταματούν να αποτελούν επιλογή για σένα, ακόμη και με χιόνια. Μοντέρνες μίνι φούστες από δερματίνη, τζιν ύφασμα ή άλλα υφάσματα που θα αναδείξουν τα πόδια σου.

Μπορείς να συνδυάσεις αυτήν την φούστα με ένα ανάλαφρο πουλόβερ σε γήινες αποχρώσεις και μαύρες μπότες over the knee.

Φυσικά μην ξεχάσεις φέτος τον Χειμώνα το κοτλέ ύφασμα που από το 2020 έχει σκαρφαλώσει και πάλι στις κορυφαίες τάσεις της μόδας. Είναι μία μίνι φούστα που συνδυάζεται εξίσου εύκολα, είναι σέξυ και παραπέμπει στην μόδα του '90s.

Μοντέρνα Θηλυκότητα 

Κάθε σεζόν η μόδα αναζητά τα μέσα για να αναδείξει τη σέξι θηλυκότητα και για το Φθινόπωρο του 2022 φαίνεται πώς έχει καταλήξει. Pastel αποχρώσεις, διαφάνειες, φτερά και παγιέτες, ρούχα που μοιάζουν με lingeries ισορροπούν άψογα ανάμεσα σε formal αλλά και casual περιστάσεις, αποδεικνύοντας πως το sexiness μπορεί να συμβαδίσει με την κομψότητα.