Πουκάμισα: όλες οι τάσεις του Φθινοπώρου

Οι τάσεις και οι μόδες έρχονται και φεύγουν, αλλά τα γυναικεία πουκάμισα παραμένουν πάντα βασικό στοιχείο στη γυναικεία ντουλάπα. Αναδεικνύουν το γούστο κάθε γυναίκας και αποτελούν μια ευέλικτη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα της καθώς μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές περιστάσεις.

Για περιστάσεις, όπως η έξοδος με φίλους ή ένα ραντεβού, δοκιμάστε να φορέσετε πιο τολμηρά χρώματα, όπως νέον ροζ ή μπλε, καθώς και σχέδια όπως δαντέλα ή πουά που είναι διασκεδαστικά και κομψά χωρίς να είναι πολύ φανταχτερά ή αποκαλυπτικά.

Αν θέλετε κάτι πιο επίσημο, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να το κρατήσετε απλό, τότε συνδυάστε το με ένα cigarette παντελόνι ή pencil φούστα για τη δουλειά τις καθημερινές ή φορέστε το χαλαρά τα Σαββατοκύριακα με ένα παντελόνι σε loose γραμμή.

Μπορείτε επίσης να βρείτε φορέματα πουκάμισα τα οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλή αυτή τη στιγμή επειδή προσφέρουν ευελιξία και η ευελιξία είναι πάντα καλό πράγμα όταν πρόκειται για τη μόδα.

Αν θέλετε το πουκάμισό σας να διαρκέσει περισσότερο από μία σεζόν, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα στυλ που θα ταιριάζει με άλλα κομμάτια της ντουλάπας σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του πουκαμίσου σας και να διασφαλίσετε ότι δεν θα φαίνεται παράταιρο όταν συνδυάζεται με άλλα κομμάτια.

Από τη shopping list του φθινοπώρου λοιπόν δεν πρέπει να λείπει το:

Διαχρονικό λευκό πουκάμισο - είναι ένα κλασικό ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα. Είναι ευέλικτο και μπορεί να φορεθεί στη δουλειά, το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα.

Καρό πουκάμισο - Ένα κλασικό φθινοπωρινό στυλ, τα καρό πουκάμισα είναι ιδανικά για να προσθέσετε μια ενδιαφέρουσα πινελιά στην γκαρνταρόμπα σας.

Το ριγέ πουκάμισο - Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερο στυλ στο ντύσιμό σας, αυτός ο τύπος πουκάμισου είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε περίσταση, από συναντήσεις στη δουλειά μέχρι πάρτι με φίλους- από casual μέρες στο σπίτι μέχρι κομψές βραδιές στην πόλη. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, ένα δερμάτινο πουκάμισο και ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα όπως το φούξια, το πράσινο ή το κόκκινο είναι επίσης must have.