Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 40€
cl_gr Greek cl_en English
cl_gr Greek cl_en English
Το καλάθι μου

Mini Cart

Εξυπηρέτηση Πελατών

Μεταφορικά - Έξοδα Αποστολής

Ελλάδα:

Για αγορές άνω των 40€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μας για τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεστε μόνο 2,50 ευρώ. Επιπλέον, αν έχετε επιλέξει Πληρωμή με Αντικαταβολή, η παραγγελία σας θα επιβαρυνθεί με τα Τέλη Αντικαταβολής (3,00€).

Όλες οι παραγγελίες στέλνονται με ΕΛΤΑ Courier την επόμενη μέρα και χρειάζονται 1-3 εργάσιμες μέρες για να φτάσουν στη διεύθυνσή σας.

Σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές  ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες.


Κύπρος:

Τα έξοδα αποστολής στην Κύπρο είναι 15,00€ ανά παραγγελία, ενώ για αγορές άνω των 60€ τα έξοδα διαμορφώνονται στα 5€. Οι παραγγελίες στέλνονται με Kronos Express και χρειάζονται 3-6 εργάσιμες μέρες για να φτάσουν στη διεύθυνσή σας. 

Click Away:

Βάσει των νέων οδηγιών σας δίνουμε τη δυνατότητα μέσω του Νέου συστήματος click away να παραλάβετε άμεσα και με ασφάλεια το προϊόν της αρεσκείας σας από τον χώρο μας στη Θεσσαλονίκη, Θερμαϊκού 35 & Αιγαίου, Ωραιόκαστρο, Τ.Κ. 56430 από 1 έως 3 ημέρες παράδοση. Με την ολοκλήρωση της αγοράς επικοινωνούμε μαζί σας για την ημέρα και ώρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Υπενθυμίζουμε ότι η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη. Η πληρωμή σας θα γίνεται μέσω κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης.

Τρόποι Πληρωμής

Ελλάδα:

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι: πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners), πληρωμή μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, πληρωμή με αντικαταβολή (+3,00€) και κατάθεση σε λογαριασμό. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση σε λογαριασμό, για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό εντός 2 ημερών σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς τραπεζών:

Εθνική Τράπεζα: GR360 1102140 0000 214 40307961
Alpha Bank: GR890 1407010 70100 20020 17627
Τράπεζα Πειραιώς: GR750 172231000 5231072 706561

Για ταχύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση.

Κύπρος:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελίας σας με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners) και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Λογαριασμοι Τραπεζών:

Εθνική Τράπεζα: GR360 1102140 0000 214 40307961

Alpha Bank: GR890 1407010 70100 20020 17627

Τράπεζα Πειραιώς: GR750 172231000 5231072 706561

Επιστροφές

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Η αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode). Ενημερώστε μας πρώτα μέσω τηλεφώνου στο 2310553535 ή με email στο support@clothano.com και θα σας εξηγήσουμε πλήρως την διαδικασία επιστροφής. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας εντός 15 ημερών.

Στην περίπτωση αλλαγής μας στέλνετε πίσω το δέμα, τα έξοδα αποστολής χρεώνονται σε εμάς, ενώ για να παραλάβετε το νέο δέμα τα έξοδα αποστολής είναι 2.50€. Για κάθε επόμενη αλλαγή τα έξοδα αποστολής είναι 5€.

Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω  της εταιρείας ΕΛΤΑ COURIER Πόρτα - Πόρτα.

Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση.
Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία μας.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι δικά σας.
Εναλλακτικά μπορείτε να μας το στείλετε με ΕΛΤΑ COURIER Πόρτα - Πόρτα με χρέωση στην εταιρεία μας και να αφαιρεθούν στην επιστροφή χρημάτων 2.50€ από την αρχική αξία του προϊόντος.

Για την διαδικασία επιστροφής  χρημάτων, σημειώνετε πάνω στο έντυπο αλλαγών(πίσω μέρος της απόδειξης) ότι επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Alpha Bank, Εθνική, Τράπεζα Πειραιώς) και μας αναγράφετε τη τράπεζα, το όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (www.clothano.com).

Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να συμπεριλάβετε στο δέμα σας το «έντυπο αλλαγών» συμπληρωμένο, προκειμένου να μας ενημερώσετε για τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Clothano.com δεν είναι μία ανώνυμη ιστοσελίδα. Πρόκειται για το διαδικτυακό κατάστημα της εταιρείας Dansport, η οποία λειτουργεί πάνω από 25 χρόνια στο χώρο! Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αποστολή της παραγγελίας σας και όχι για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank, χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.